Загрузка
Тема дизайна премиум класса для ITMSFT Group Shop
г. Одесса

ул. Гранитная 1, офис 42

ЧОРНА П`ЯТНИЦЯ ВЖЕ - ЗНИЖКИ ДО 60%

Admin V


Готуйтеся до неймовірних пригод, оскільки "Герої Всесвіту" готові потішити своїх шанувальників справжнім штормом знижок та унікальних пропозицій в межах Чорної П'ятниці!

Чорна П'ятниця в нашому Інтернет-магазині - Спецпропозиції на Фігурки та Атрибутику!

1. Фігурки супергероїв за неймовірними цінами! Герої вашого улюбленого всесвіту стали ще доступнішими. Тільки протягом Чорної П'ятниці, кожна фігурка супергероя надається зі знижкою до 60%.

2. Брелки та блокноти з улюбленими персонажами - суперціни! Зробіть свій повсякденний стиль унікальним за допомогою стильних брелків та блокнотів з зображенням ваших улюблених супергероїв. У честь Чорної П'ятниці ціни на всі аксесуари знижені до 60%. Це ідеальний момент, щоб поповнити свою колекцію або підготувати подарунки для друзів!

3. Фанко - збери свою армію міні-героїв! Фанати мініатюрних фігурок "Фанко" отримають унікальний шанс придбати своїх улюбленців за спеціальною ціною. Всі колекційні фігурки "Фанко" доступні зі знижкою до 50% тільки протягом Чорної П'ятниці. Не пропустіть можливість доповнити свою колекцію!

4. Безкоштовна доставка для замовлень понад 1999 грн.! Замовте товари на суму понад 1999 грн., і ми подаруємо вам безкоштовну доставку Новою поштою. Це ваш шанс ще більше зекономити!

Не пропустіть цей унікальний шанс оновити свою колекцію супергеройської атрибутики за вигідними цінами!

Акція діє тільки протягом Чорної П'ятниці - до 30.11.2023,

отже поспішайте зробити своє замовлення і зануртесь у світ ваших улюблених персонажів!

Мы используем cookies для быстрой и удобной работы сайта. Продолжая пользоваться сайтом, вы принимаете условия обработки персональных данных.
0
0